Poliserna som själva är skurkar

Publicerad 2014-01-05

Kidnappning, stölder och smuggling bland polisen i Los Angeles

Smuggla knark i burritos, sexuellt trakasera kvinnor och smuggla flyktingar. Det är vad några poliser i Los Angeles ägnat sig åt, skriver Daily news.

Poliser i Los Angeles anklagas för en rad brott efter en intern granskning. Bland annat ska de ha stulit pengar från narkotikatillslag, våldtagit, smugglat flyktingar och använt polisstyrkan helikopter utanför tjänsten. Och detta är bara några exempel på vad de nu ifrågasatta poliskonstaplarna ägnat sig åt.

Kan avskedas

The Office of Independent Review, som granskat polisernas arbete, konstaterar att flera av polismännen ägnat sig åt brott istället för att lösa dem.

– När sådana här saker kommer fram gör vi allt vi kan för att utreda dem som noga som möjligt och vidta de bästa åtgärderna. Detta kan innefatta vidareutbildning, skrivna reprimander, avstängningar, degraderingar och till och med avsked, säger assisterande sheriff Todd Rogers till Daily news.

Det här gjorde poliserna

  erbjöd en kvinna som kört med ett indraget körkort att strunta i att arrestera henne, i utbyte som sex.

  försökte smuggla in knark till en fånge i en burrito.

  lade sitt tjänstevapen i sin ryggsäck som hon sedan lade på passagerarsätet. Hon gav sedan två barn skjuts och när barnen lämnade bilen tog de med sig fel väska till skolan - den med vapnet i.

lånade helikoptern utan tillstånd och förfalskade timrapporten

stal pengar vid en narkotikautredning

kidnappade före detta flickvännen och höll henne fången samt hotade henne

hade sexuella affärer med interner och prostituerade

lämnade två interner obevakade tillsammans, vilka hade sex och den ena internen blev gravid

  använde övervakningskameror för att kika på kvinnor

ANNONS