Tyskt par mördat i svenskparadis

Uppdaterad 2014-11-24 | Publicerad 2014-11-23

På fredagskvällen sågs Conrad Keale, 74, och hans fru Bridgette Keale, 71, vid liv för sista gången.

Morgonen därpå hittades de brutalt mördade på paradisstranden på ön Tobago – precis som ett äldre svenskt par gjorde 2008. 

Ett tyskt par hittades på lördagen mördat på en strand i närheten av deras hem i Bacolet på den sydvästra kusten av den karibiska paradisön Tobago. Det uppger polisen, enligt den brittiska nyhetsbyrån Reuters.

Hittades av trädgårdsmästaren

När Conrad Keale, 74, och hans hustru Bridgette Keale, 71, hittades kunde polisen se spår av våld på deras kroppar, som enligt en tv-rapport ska ha haft huggsår.

Paret ska ha varit regelbundet återkommande turister på ön och den här gången anlände de den 25 oktober, skriver Reuters.

Sista gången Conrad Keale och Bridgette Keale sågs vid liv var på fredagskvällen. En trädgårdsmästare kom till deras hem på lördagsmorgonen och kunde då inte hitta paret.

Det var först när han gick till den näraliggande stranden som han hittade Bridgette Keale – döda.

Påminner om svenskt fall

Polis kallades till platsen och hittade makens kropp på samma strand. 

Tobago är en populär semesterö dit många européer gärna åker, inte minst tyskar och britter.

Men även svenskar åker gärna till platsen och enligt Reuters påminner morden på paret Keale påminner om ett annat dubbelmord som inträffade i oktober 2008. Då var det ett äldre svenskt par, Åke Olsson, 73, och hans livskamrat Anna Sundsval, 62, vars kroppar hittades i den villa som de ägde.

Följ ämnen i artikeln