Läsarna: Är det därför Christer ler så brett?

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2006-12-15

Eftersnack hyllade Fuglesangs envisa kamp

Onödigt och dyrt eller inspirerande och starkt? Åsikterna om Christer Fuglesangs rymdresa är många.

Men i Eftersnack var de flesta positiva.

– 14 års väntan, är det därför Christer ler så brett? undrade Myra.

”Tänk att gjort något som man längtat efter i 14 år!! Det är starkt! Hoppas psyket räcker till. För vad kan man ha för drömmar kvar?”

”Mäktigt! Mr C F is KING!” skrev Ken som följde Fuglesangs intervju via webben från London.

Streren skrev: ”Gläds åt svensken där uppe i ISS, rymdstationen! Många inlägg här doftar av avundsjuka... Han får vara med om något som i stort sett inte en enda idag levande svensk kommer att få vara med om! Sätt upp egna mål istället! Det handlar om vilja och att inte vara rädd för arbete, då kan man nå sina mål under det korta liv vi har här på jorden (och några få ovanför jorden...)!”

”Fuglesang har jävlaranamma”

”Fugelsang är fina fisken! Varken jag eller någon annan normal människa kan värdera hur svårt och komplicerat det egentligen är att utföra det Fuglesang nu gör i rymden. Men det "stora" i det han gör är ju att inspirera framförallt alla unga tjejer och killar när det gäller inställningen till livet i stort. Du KAN åstadkomma det du helst av allt drömmer om, om du bara ger dig FAN på det. Och det behöver absolut inte vara storståtliga saker som rymdfärder, utan mycket mer anspråkslösa drömmar. Vill du bli lokförare så ska du se att du blir det också om du har Fuglesangs jävlaranamma” skrev Gunte.

Andra var mindre imponerade:

”Vafan är de frågan om??? Kommer det här att skapa jobb åt oss svenskar eller??? Fan, lägg ner skiten. Det här kostar multum, ska vi vara med och betala den här skiten?” undrade Bengan.

Sandra Wejbro

Följ ämnen i artikeln