Barnen får ta del av vinsten

Uppdaterad 2016-10-12 | Publicerad 2008-10-06

Birgitta vann 200 000 kronor

Fredagen den 10 oktober vann Birgitta Lomander Johansson 100 000 kronor då hon besökte TV4-studion för att skrapa Triss. För vinsten vill hon göra något tillsammans med barnen.

Fredag 10 oktober 2008

Birgitta Lomander Johansson avslutade arbetsveckan med att vinna 100 000 kronor på Tv-Triss. Vad hon ska göra för vinsten är inte bestämt men hon vill gärna hitta på något kul tillsammans med barnen.

Birgitta Lomander Johansson är 43 år och bor i Falkenberg. Där jobbar hon som konsult.

När hon inte är på jobber är tillbringar hon gärna tid ute i naturen. Familjen bor i villa så det blir en hel del pyssel där också.

Torsdag 9 oktober 2008

Efter ett besök i TV4-studion åkte Lotta Helenius hem med 200 000 kronor. Den slanten vann hon då hon skrapade Tv-Triss.

Lotta Helenius är 54 år och bor i Enskede. Till vardags jobbar hon som sjuksköterska på Farsta Sjukhem.

Ett av hennes största intressen är resor. Just nu drömmer hon sig bort till en safariresa i Kenya. Och med dagens vinst är det inte omöjligt att den blir av.

På fritiden gillar hon att gå på bio eller teater och hon drar sig inte för att vara ute i naturen.

Onsdag 8 oktober 2008

På onsdagsmorgonen var det dags för Stig Linner att skrapa Tv-Triss. Lotten han valde gav honom 50 000 kronor.

Stig Linner bor i Sundsbruk, som ligger mellan Sundsvall och Timrå. Han är 54 år och jobbar som ombudsman för SKTF.

När han inte är på jobbet lockar diverse utomhusaktiviteter, som till exempel jakt och fiske. Vintertid är det skidåkning som gäller. Han tycker även om att snickra och att vara ute i naturen. God mat och gott vin tackar han inte nej till.

Stig Linner har många planer att sätta i verket. Bland annat vill han resa till Italien och göra om huset i Härjedalen till ett permanentboende. Vad som har högst prioritet återstår att se.

Tisdag 7 oktober 2008

För ett par timmar sedan vann Jan Ohlsson 100 000 kronor då han skrapade Triss i direktsändning på TV4.

För Jan Ohlsson finns det många planer på hur vinsten bäst kan komma till pass. En resa till Thailand eller Maldiverna skulle inte sitta fel. Han skulle även vilja köpa nytt hus och i så fall är 100 000 kronor en bra start.

Jan Ohlsson är 47 år och bor i Kristianstad. Han jobbar som kartingenjör på T-kartor.

På fritiden är det golfspel som lockar mest.

Måndag 6 oktober 2008

Veckan kunde knappt börja bättre för Rickard Grandin. I TV4-studion skrapade han fram 200 000 kronor på Tv-Triss.

Rickard Grandin är 42 år och bor i Huddinge, söder om Stockholm. Till vardags jobbar han som sjuksköterska inom intensivvården.

På fritiden ungås han så mycket som möjligt med familjen. Han gillar även att cykla och har bland annat lyckats med bedriften att genomföra Vätternrundan. 30 mil på cykel runt sjön Vättern.

Vad Rickard Grandin ska göra för dagens vinst är inte helt klart. För honom är detta helt ofattbart. Men barnen kommer nog att få en slant.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln