Gifte sig med sin bästis – efter 20 år

Uppdaterad 2018-03-27 | Publicerad 2017-06-30

Redan i förskolan var Matt säker på sin sak – han skulle gifta sig med bästisen Laura. Och 20 år senare blev drömmen verklighet, skriver Huffington Post.

Laura Scheel och Matt Grodsky har varit med om något som många kanske drömt om, men som sällan blir verklighet. Det gifta paret träffades nämligen redan i förskolan.

Då bodde de i amerikanska Phoenix. Som barn lekte de på lekplatsen tillsammans. Och redan då påstår Matt att han gjorde allt för att imponera på henne – och berättar att han redan då sa till klasskompisarna att han och Laura skulle gifta sig en dag.

Laura intygar att hon har fina minnen från dagarna på lekplatsen.

– Vi gjorde nästan allting tillsammans. Vi hade så himla roligt ihop, säger hon till Huffington Post.

Drömmen gick i uppfyllelse

De gled från varandra i grundskolan, när de hamnade på olika skolor. Men första året i gymnasiet kom Matt över Lauras telefonnummer från en gemensam kompis. Han bestämde sig för att fråga om hon ville gå ut med honom.

– Jag var tveksam först, men sen hade vi jätteroligt, säger Laura.

Och inom två veckor var de tillsammans. Sedan dess har de hållit ihop – och i maj 2015 gick Matt ner på knä utanför förskolan där de träffades en gång i tiden. Idag är de gifta. Matts barndomsdröm har gått i uppfyllelse.

– Hon blev chockad när jag friade, och sen sa hon ja. Då andades jag ut, säger Matt till Huffington Post.

Följ ämnen i artikeln