Kommentera på Aftonbladet – men tänk på det här!

Publicerad:

OM AFTONBLADET

Roligt att du vill vara med och diskutera våra artiklar!
Alla med ett konto kan diskutera på Aftonbladet. Om du inte har konto – skapa ett här!

Helt fritt fram är det dock inte – här ser du vilka regler vi förväntar oss att du håller dig till.

På Aftonbladet diskuterar vi med respekt för varandra och andra. Vi tillåter inte kränkande uttalanden om grupper av människor, eller om individer, oavsett om det gäller personer som nämns i texten, skribenter eller andra deltagare i diskussionen. Kritiska synpunkter är självklart tillåtna, men kritiken ska handla om sakfrågan, inte vara personliga angrepp på andra.
Kommentarerna ska handla om ämnet för artikeln, och vi vill inte att man postar samma inlägg flera gånger i en eller flera kommentarstrådar. Vi tillåter inte onödigt grovt eller stötande språk, inte heller reklam eller andra kommersiella budskap.

Kommentarer som bryter mot ovanstående kan komma att raderas. Har du synpunkter – mejla redaktionen istället för att skriva i kommentarsfältet.

Aftonbladet eller personal vi anlitar har rätt att ta bort kommentarer efter publicering. Den som bryter mot reglerna upprepade gånger kan bli avstängd, liksom den som använder en falsk profil. Kommentarfunktionen tillhandahålls och övervakas i enlighet med lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor, BBS-lagen.

Publicerad: