Här är populäraste familjehotellen

8 hotellfavoriter: Här vill familjerna helst bo

Uppdaterad 2020-01-08 | Publicerad 2020-01-03

Här är hotellen som familjen älskar.

Något som passar barnen och kanske någon som passar barnen, en bra bar och en ren pool med olika djup.
När familjen ska åka på solsemester vill man inte gå på någon nit.
Här är populäraste hotellen hos några av researrangörernas kunder.

Att hitta rätt hotell till semestern kan vara lättare sagt en gjort – speciellt med barn med i bilden.
Men låt oss då kolla på var andra uppskattar att bo – de här hotellen är de mest populära bland Apollos, Vings och Tickets kunder.

 • NYHET! Apollo Mondo Gold Island, Apollo Mondo Famliy, Turkiet
  Här är ett fullspäckat familjehotell i närheten av badorten Avsallar i Alanya, Turkiet. Här finns pooler med vattenrutschkanor, privat strand med långgrunt vatten och all inclusive där allt från gözleme till kvällssnacks ingår. 
 • Mythos Beach Resort, Apollo Mondo Family, Kolymbia, Grekland
  Vid stranden i Kolymbia på Rhodos ligger denna lilla hotellpärla som erbjuder barnpaket, barnpool, aktiviteter och för den utmattade föräldern, vila. Hotellet har fått utmärkelsen Customer choice award inom sin klass och kategori baserat sina egna gästers kundnöjdhet.
 • NYHET! Alegria Beach – Apollo Mondo Family, på Grekland
  Nyhet på orten Plakias på Kretas sydkust. Här njuter gästerna av en härlig familjesemester intill stranden, med tillgång till flera pooler, restauranger och faciliteter som gym och träningspass. 
 • Romana Beach Resort, Apollo Mondo Family, Kroatien
  I ljuvliga Kroatien vid Makaraskas strand ligger hotellet som har stort poolområde, restauranger och barnklubb. Hotellet ligger inte långt ifrån staden Makarska som du kan besöka genom att hoppa på det lilla tåget som går varje timme.
 • Sunwing Alcudia Beach, Mallorca
  Alcudia är känt för att vara ett riktigt barnparadis, hotellområdet består av åtta lägenhetsområden som alla ligger nära den milslånga vita stranden. Hotellet blev valt till bästa familjehotell på Mallorca 2019 när Stora Barnsemesterpriset delades ut.
 • Sunwing Kallithea, Grekland
  På Rhodos nordöstra kust intill havet ligger det populära hotellet som till sommaren kommer att få 30 extra swim-out-pooler. 2019 tilldelades hotellet Stora Barnsemesterpriset som bästa familjehotell bland alla charterhotell.
 • Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria
  Här är familjehotellet som verkar ha någonting för alla. Just nu renoveras lägenheterna för att stå klara sommaren 2020. 2019 tilldelades hotellet Stora Barnsemesterpriset 2019 för bästa familjehotell på Gran Canaria.
 • TUI Blue Nausicaa Beach, Fig Tree Bay, Cypern
  Ute på en udde med havet som närmsta granne ligger hotellet vars stora pool har utsikt mot havet. Hotellet, som består av moderna lägenheter, ligger några hundra meter från centrum av Fig Tree Bay. Där finns också en sandstrand. Hotellvistelsen är klimatkompenserad och hållbarhetscertifierad av Travelife.

Källa: Apollo, Ving och Ticket.

LÄS VIDARE