Här är flygplatsen där du kan träna mellan flighterna

Av: 

Karin Holmberg

Här är flygplatsen där du kan träna mellan flighterna.

Foto: Tallinn Airport

Flygplatser

Här är flygplatsen där du inte hänger läpp om du blir strandad i några extra timmar.
I Tallinn kan du nämligen ta en tur på löpbandet mellan flighterna.
Ett bibliotek, bordtennisbord och härliga viloplatser är några andra anledningar till att Tallinns flygplats har uppmärksammats som en av Europas bästa.

Brukar du tycka att det är långtråkigt att hänga på flygplatser och vänta på din flight?
Då kanske du ska styra din nästa resa till Lennart Meri Tallinn Airport i Estland. Här har man nyligen slagit upp portarna till Europas första gym, som ligger direkt vid en gate, skriver Vagabond.se. I gymmet, där du kan träna helt gratis innan din flygning, hittar du det mesta du behöver för att få igång pulsen. Löpband, vikter, motionscykel och roddmaskin är några av sakerna du hittar på gymmet. Duschar finns det däremot inte så om du ska ut på en riktig långflygning kan det vara smart att hålla träningen på en lugn nivå– åtminstone med tanke på dina reskamrater.

Bibliotek och schack

För dig som hellre vill slå dig ner och läsa en bra bok kan du istället styra kosan mot flygplatsens bibliotek – eller varför inte spela ett parti schack med någon medresenär. För dig som är trött och behöver en vilopaus finns sovpoddar tillgängliga. Flygplatsen har även bordtennisbord och naturligtvis ett flertal restauranger.

Flygplatsen har, utöver att själv ha utsett sig till Europas mysigaste flygplats, även fått utmärkelser från guiden ”Sleeping in Airport” som utsåg flygplatsen till den tredje bästa i Europa , 2016, skriver Vagabond.se

ANNONS EXTERN LÄNK

Behöver du ett reseintyg? Vi hjälper dig – ingen tidsbokning krävs!

Doktor.se

Publisert:

LÄS VIDARE

Thai airways ställer in Europa-flighter

ÄMNEN I ARTIKELN

Flygplatser

Tallinn

Estland

MER OM RESA

Här är världens bästa flygplatser

Här är världens bästa flygplats

Då är det billigast att boka årets resor