Anton Forsberg stoppade Columbus

TT-AP

Publicerad 2023-01-04

Ottawas målvakt Anton Forsberg höll ögonen på pucken och målprotokollet rent när hans lag besegrade Columbus med 4–0 natten till onsdag.

Svenske Anton Forsberg i Ottawas mål höll nollan och säkrade en övertygande seger för sitt lag mot Columbus i NHL-ishockeyn natten mot onsdag.

Anton Forsberg storspelade i Ottawas mål och stoppade samtliga 22 skott som Columbus hade på mål. Det var första gången den här säsongen som 30-åringen från Härnösand höll nollan och andra gången under hans NHL-karriär.

Ottawa vann till slut med övertygande 4–0 mot Columbus som kunde notera sin åttonde förlust i rad.

Ottawas 20-årige tysk Tim Stützle, som gjort fem mål de sista sex matcherna, gick efter dagens match hem med ett mål och en assist. Han var kritisk mot sin insats i första perioden.

– Jag var hemsk i första, det är en sak som är säker, sade Stützle och berättade att periodpausens snack handlade om att fortsätta försöka.

– Vi hade några dåliga kontringar, speciellt vår kedja, men vi fortsatte att försöka spela bättre i andra och tredje perioden och jag tycker att alla gjorde ett fantastiskt jobb, sade Tim Stützle.