Fotboll. Från Sunderland kommer dåliga nyheter för Janne Andersson och landslaget inför VM-kvalet.

Franske landslagsanfallaren Olivier Giroud är riktigt på gång.

På grund av skadeproblem har Giroud inte startat en match i Premier League för Arsenal hittills den här säsongen.

Det tänker han nog inte på just nu.

Giroud kom in på planen i 69:e minuten borta mot Sunderland och vid ställningen 1-1 sedan Jermaine Defoe kvitterat på straff för bottenlaget. Två minuter senare skickade Giroud in 2-1 för titeljagande Arsenal och fem minuter senare fixade han alla tre poängen med sitt 3-1-mål.

Det var fransmannens första mål i ligan i höst.

– Det var trevligt att göra det andra målet och efter det avslutade vi jobbet, säger fransmannen till Viasat efter Arsenals sjunde ligaseger för säsongen.

Girouds två mål ramades in av en dubbel av Alexis Sanchez och Arsenal ledde ligan under några timmar.

City förbi

Två mål av Sergio Agüero fick fart på Manchester City efter en serie matcher utan seger och Jonas Olsson och hans West Bromwich var ett slaget lag hemma på The Hawthorns. Ilkay Gündogans 3-0 och 4-0 efter pausen gav City serieledningen före Arsenal och Liverpool tack vare bättre målskillnad. Samtliga står på 23 poäng efter tio omgångar.

Mittbacken Dejan Lovren var i fokus när Liverpool slog Crystal Palace på Selhurst Park. Han bjöd James McArthur på ett mål men kontrade med att omgående nicka in 2-1 varpå han förlorade duellen när McArthur kvitterade för Crystal Palace.

Joel Matip och Roberto Firmino för Liverpool till seger med 4-2.

För Zlatan Ibrahimovic och Manchester United vägrar det att lossna. Bara 0-0 hemma mot Burnley. United var överlägset, skapade mängder med chanser, hade fart i passningsspelet, prickade både ribba och stolpe och hörnorna radades upp.

Totalt hade United 37 avslut. Men det ville sig inte.

Heaton stoppade Zlatan

Burnley hade i Tom Heaton en målvakt som lyckades med allt på Old Trafford. Två gånger stod han i vägen när Ibrahimovic fick jättelägen i första halvlek.

Heatons makalösa räddning på Ibrahimovics stenhårda närskott efter pausen var matchens parad men den hade också ett pris. Högerarmen såg ut att få en översträckning på grund av kraften i svenskens skott och Heaton grinade illa.

United har inte vunnit på fyra ligamatcher och det är tio år sedan Ibrahimovic gick mållös från sex ligamatcher i rad. Lägg till att Ander Herrera fick rött kort och managern José Mourinho visades upp på läktaren och ingen missar att United hade en jobbig eftermiddag.

Tottenham tappade två poäng i toppen sedan Leicester kvitterat till 1-1 i andra halvlek. Middlesbrough gjorde 2-0 på Bournemouth och Watford slog Hull med matchens enda mål.

Fotnot: Sverige möter Frankrike i VM-kvalet på Stade de France i Paris den 11 november. På tisdag tar förbundskaptenen Janne Andersson ut truppen.