Messi målskytt i återkomsten

TT

Publicerad 2024-04-07

Inter Miamis storstjärna Lionel Messi i kamp med Colorados Kimani Stewart-Baynes i matchen som slutade 2--2.

Inter Miamis storstjärna Lionel Messi gjorde att av målen när MLS-laget spelade oavgjort, 2–2, mot Colorado.

Matchen natten mot söndagen var Messis första med laget efter att 36-åringen skadade en lårmuskel mot Nashville i Champions Cup den 13 mars.

Messi började på bänken men slog till med sitt fjärde mål på lika många MLS-matcher den här säsongen, knappt tio minuter efter att han blivit inbytt i början av andra halvlek.

Efter matchen var Miamis tränare inte helt nöjd med det oavgjorda resultatet och lagets prestation. Men han hade inga klagomål på Messi.

– Det viktigaste är att han känner sig frisk och att det känns bra, sade Gerardo ”Tata” Martino.