TT

Publicerad 2024-04-21

Liverpools Ryan Gravenberch jublar efter sitt 2–1-mål borta mot Fulham.

Nederländaren Ryan Gravenberch värvades till Liverpool från Bayern München förra sommaren, men svajiga insatser och skador har ofta hållit 21-åringen utanför startelvan.

Nu klev han fram och avgjorde borta mot Fulham med sitt första Premier League-mål i karriären. Åtta minuter in på den andra halvleken placerade han in 2–1-målet från distans via stolpen.

Med knappa kvarten kvar utökade Diogo Jota till 3–1 i friläge. Segern gör att Liverpool går upp jämsides med Arsenal i toppen av tabellen på 74 poäng med fem matcher kvar att spela. Manchester City står på 73 poäng, men har en match mindre spelad än toppduon.

Trent Alexander-Arnold gav Liverpool ledningen med ett läckert frisparksmål efter dryga halvtimmen, men Timothy Castagne kvitterade för Fulhamn på tilläggstid av den första halvleken.