Segersviten fortsätter för Djurgården.

I segermatchen mot Östersund, 4–1, klev SHL-lånet Theo Keilin fram.

– Jag tackar och bockar, säger han till C More.

Djurgården fortsätter klättra i tabellen.

Under fredagskvällen tog Stockholmslaget sin fjärde raka seger efter 4-1 mot Östersund.

”Ställer till det”

Det var länge mållöst i den första perioden, men till slut lyckades Ludvig Rensfeldt sätta 1–0 till Djurgården.

– Vi ställer till det för oss själva. Vi kan bättre, sa målskytten Ludvig Rensfeldt till C More

Och bättre blev det.

I andra perioden lossnade det för Stockholmslaget och Olle Liss kunde sätta dit 2–0. Kort därefter var det dags igen när inlånade Theo Keilin gjorde matchens tredje mål.

Skellefteåspelare

Theo Keilin, 19, har lånats in från Skellefteå till Djurgårdens kommande matcher på grund av en lång skadelista hos Stockholmslagets forwards.

– Jag tackar och bockar och tar chansen, säger forwarden till C More efter matchen.

Östersund reducerade i andra perioden genom Alexander Anderberg, men det räckte inte när Djurgården sedan utökade till 4–1 i slutet av den andra perioden.

Djurgården ligger nu på en femte plats i tabellen.