Blödde från hela huvudet

Uppdaterad 2015-03-19 | Publicerad 2015-03-18

Fick publikens jubel då han reste sig

Drotts Pontus Zetterman.

Det var med sju minuter kvar av matchen mellan Redbergslid och Drott som olyckan var framme.

Drotts Pontus Zetterman hade precis missat en straff när han i situationen efteråt träffades av ett knä i huvudet.

Zetterman föll ihop direkt och låg kvar på golvet i flera minuter.

Ställningen i matchen var 30-24 till Redbergslid då Drotts Pontus Zetterman träffades av ett knä i ansiktet och föll ihop med handen mot pannan.

I flera minuter låg han till synes livlös kvar på golvet och sjukvårdare sprang in på planen med bår.

Men efter en lång stund kunde Zetterman plötsligt ställa sig upp av egen kraft med hela ansiktet fullt av blod. Då möttes han av matchens största jubel från publiken.

”Slutspelståget gick nog nu”

I själva matchen var det klasskillnad mellan hemmalaget RIK och tabelltian Drott. Redbergslid ledde med 18-11 i paus och bortalaget kom aldrig närmare än fyra bollars marginal i andra halvlek. Matchen slutade 34-28 till Redbergslid.

– Jag tycker att Drott gav sig väldigt lätt. Slutspelståget gick nog nu, man får rikta in sig på att hålla sig kvar istället, säger experten Tomas Axnér i TV4:s sändning.

Skövde skrällde

I kvällens andra match svarade tabellelvan Skövde för en jätteskräll då man slog suveräna serieledaren Kristianstad med 26-22 på hemmaplan. Laget är nu bara en poäng efter Drott som innehar den sista platsen som gör att man får undvika nedflyttningskval.