Arsenal räddade poäng i slutsekunden

Publicerad 2019-11-23

Är Unai Emery nästa stjärntränare att få sparken?

Alexandre Lacazette räddade visserligen poäng mot bottenlaget Southampton i 96:e minuten men Arsenal är nu uppe i fem raka utan seger.

Arsenal FC

Mauricio Pochettino fick lämna plats för José Mourinho i Tottenham. Nu börjar det dofta nytt tränarbyte i London.

Närmare bestämt hos Arsenal.

I dag kom nämligen nästa argument för att Unai Emery inte lyckas få fart på sitt lag. Bottenlaget Southampton tog ledningen med 0–1 genom Danny Ings efter ett mycket blekt försvarsspel av Arsenal.

– Försvarsspelet är fortfarande så svagt att det blir oerhört svårt att uträtta något i tabellen, säger Erik Niva i Viasat.

Alexandre Lacazette kvitterade efter knappa 20 men Southampton tog ledningen ännu en gång på straffretur och såg länge ut att ta tre tunga poäng. Men i minut 90+6 hittade Alexandre Lacazette en boll på bortre stolpen och kunde kvittera.

– Otroligt att Southampton inte dödade den här matchen, man hade tre, fyra lägen på övertid, säger Erik Niva i Viasat.

En poäng men samtidigt femte raka utan seger för Arsenal som nu är hela 19 poäng bakom Liverpool på sin sjundeplats i tabellen.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se