Sverige besegrade Moldavien på Friends Arena med 2-0.

Här är Sportbladets betyg på de svenska spelarna.

Sätt dina egna betyg här!

1. Andreas Isaksson Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Inte ett avslut på mål från Moldavien, men sänkt vid en hörna. Isaksson borde haft långkalsonger som måldomarna.

2. Mikael Lustig (83) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Lång assist före Zlatans mål. Löpte och var delaktig offensivt. Utmanades aldrig defensivt.

4. Andreas Granqvist Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Hamnade ett litet steg efter vid två löpningar, men det löste sig. Annars få hot. Styrde som alltid sitt lag.

3. Mikael Antonsson Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Fick lägga kraften på att hitta rätt i uppspelsfas. De gånger få som Moldavien kom upp låg Antonsson rätt.

5. Martin Olsson Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Offensiv främst i första, men kan sätta inspel och inlägg lite tidigare. Bidrar med sin speed och mer i form nu än under förra samlingen.

7. Sebastian Larsson Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Nära att göra 1-0 i början men blev märkligt passiv när han kunde tryckt in bollen. Svag sistatouch upprepade gånger.

6. Oscar Lewicki Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

En bra debut i ”riktiga” landslaget. Var nära att komma igenom i första när han skulle spela vägg med Zlatan men i stället råkade vägga med en moldav.

9. Kim Källström (57) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus

Hade inte lika mycket boll som mot Liechtenstein. Men pekade å andra sidan var Lewicki skulle slå nästan alla sina passningar. En okej dag på jobbet.

22. Erkan Zengin Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Inblandad i nästan allt i första halvlek, kändes det som. Gjorde sedan ett småläckert mål på en lyftning i ”tomt” mål i början av andra. Var därefter blek precis som resten av laget.

15. John Guidetti Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Sköt i stolpen efter fyra minuter, skapade ny farlighet efter sju och fortsatte på inslagen väg. Trots det en aningen svag trea på grund av många missade chanser – den allra bästa skottet efter 51 minuter. Men ett cykelsparksförsök och assisten till Zengins mål lyfter.

10. Zlatan Ibrahimovic (ut 57) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

Iskall vid det svenska ledningsmålet. Hade ett riktigt bra läge till på nick. Avgörande som vanligt.