Reals missräkning – tidigt rött och förlust

Publicerad 2021-01-30

Ledning trots en man mindre.

Men det räckte inte.

Real Madrid föll hemma mot Levante i La Liga.

Éder Militão såg till att Real Madrid fick en mardrömsstart då han drog på sig rött kort efter nio minuters spel. Trots utvisningen tog hemmalaget ledningen, genom Marco Asensio, i mötet med Levante.

Levante kvitterade genom José Morales med kvarten kvar av den första halvleken, innan Roger Martí gjorde 2-1 för gästerna med drygt tio minuter kvar att spela. Dessförinnan brände Levante även en straff.

Och Real lyckades inte få till någon kvittering, utan fick se sig besegrat av Levante.