Hodgson hänger löst efter ny förlust

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-01-05

Martin Olsson målskytt mot Liverpool

Martin Olsson gjorde säsongens första mål mot ett Liverpool i kris.

Efter den svidande 1-3-förlusten mot Blackburn väntas tränaren Roy Hodgson få lämna klubben.

”Du får sparken i morgon”, sjöng egna fansen under matchen.

Det har ryktas om att klubbens ägare har börjat leta ersättare till Roy Hodgson.

Men efter tre raka förluster blev det äntligen en seger för Liverpool senast mot Bolton.

Joe Cole avgjorde på tilläggstid efter att Johan Elmander assisterat fram motståndaren.

Kanske räddade Elmander Hodgsons jobb då.

Nu har en annan svensk kanske bidragit till att göra tvärton.

Martin Olsson gav sitt Blackburn ledningen med sitt första mål för säsongen.

Svensken fick bollen på vänsterkanten i den 32:a minuten och sköt ett skott som hittade förbi Pepe Reina i Liverpoolmålet.

Gerrard brände straff

Bara minuter senare utökade Benjani på Balckburns ledning till 2-0.

Missnöjet växte bland Liverpoolfansen och när samme Benjani gjorde 3-0 stämde de, enligt The Mirror, in i Blackburnsupportrarnas sång till Hodgson.

Och budskapet var tydligt: ”You're getting sacked in the morning" ("Du får sparken i morgon").

Steven Gerrard reducerade till 3-1 i den 81 minuten. Fem minuter senare fälldes målskytten i straffområdet och Gerrard fick chansen att sätta press på Blackburn. Men kaptenen brände straffen och Liverpools kris blir allt djupare.

Laget låg på nionde plats i Premier League före kvällens match men passeras nu av både Blackburn och Newcastle.