Afonso Alves målsuccé

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-06

Tvåmålskytt mot United

Afonso Alves har äntligen gjort mål för Middlesbrough. Och han kunde knappast ha valt ett bättre tillfälle. Nu har han slagit till två gånger mot Manchester United.

Afonso Alves har haft det tungt i inledningen av sin karriär i Middlesbrough. Mot Manchester United har han gjort en bra match och bland annat haft en vass frispark som Edwin van der Saar i United-målet bara kunde boxa. Efter 34 minuter kom så första målet.

Helt fri till vänster i straffområdet rullade han kallt in 1–1 för sitt Middlesbrough. Cristiano Ronaldo gjorde 1–0 för gästerna United. Tio minuter in på den andra halvleken kom nästa fullträff. Han tog med sig bollen in i straffområdet och var iskall när han skruvade in 2–1 utom räckhåll för van der Saar. Strax efter var Alves nära att sätta sitt tredje mål. Matchen pågår just nu.