Nyförvärv skadad då Falkenberg kryssade

Publicerad 2016-03-11

Amin Nazari.

Falkenberg tappade 2-0 till 2-2 på tre minuter i träningsmatchen, och västkustderbyt, mot Örgryte.

En match som kan visa att kosta för Falkenberg.

Nyförvärvet Amin Nazari, 22, fick köras till sjukhus – med en befarad knäskada.

På tisdag drar Falkenberg i väg på träningsläger i Barcelona, men passade dessförinnan på att möta Superettan-laget Örgryte i en träningsmatch på Häckens hemmaarena, Bravida Arena.

Falkenberg, utan bland annat Otto Markler, Gustaf Nilsson och Hakeem Araba, gjorde en bra första halvlek och radade upp chanser.

Efter tio minuter slog Amin Nazari, som värvades från Malmö FF i januari, hörnan som mittbacken Tobias Karlsson kunde peta in.

Nazari gick ut skadad

Det var också bland det sista Nazari gjorde i matchen. Efter en duell på mittplan blev Nazari liggandes och fick ledas ut från planen.

När Sportbladet efter matchen pratar med Falkenbergs sportchef, Håkan Nilsson, sitter han i en bil med Amin Nazari på väg till läkare.

– Jag är utbildad byggnadsingenjör, inte utbildad läkare. Han har ont, som man brukar ha efter en smäll, men jag kan inte säga någonting om skadan, säger Håkan Nilsson.

Örgryte med två snabba

När en halvtimme var spelad kunde ett annat nyförvärv, Akseli Pelvas, mycket fint hitta fram till Stefan Rodevåg som säkert la in 2-0, som också blev halvtidsresultatet.

Örgryte spelade upp sig ordentligt i den andra halvleken och dominerade matchen. Med fem minuter kvar att spela reducerade man också rättvist, genom George Mourad. Bara minuterna senare kom även kvitteringen, då Sebastian Ohlsson stod för ett riktigt klassmål. Skottet, som gick rakt i krysset, var matchens sista spark och matchen slutade 2-2.