Alexander Isak debuterade i Champions League

Publicerad 2017-10-17

Alexander Isak har fått debutera i Champions League.

Anfallaren fick hoppa in när Borussia Dortmund jagade mål borta mot Apoel Nicosia.

Borussia Dortmund kom till Cypern med noll poäng efter två förluster mot Real Madrid och Tottenham. Den tyska klubben var i stort behov av tre poäng.

Men det blev en tung Champions League-kväll för Dortmund.

Kvitterade kvickt

Den tyska klubben pressade på rejält och jagade ett mål. Men efter en timmes spel kom en käftsmäll för Dortmund.

Slarv från målvakten Roman Burki gjorde att Mickael Pote kunde ordna 1–0 för cyprioterna.

Dortmund lyckades dock replikera fem minuter senare. Sokratis Papastathopoulos kvitterade till 1–1.

Tog ut Yarmolenko för Isak

Dortmund jagade sedan ett segermål för att få med sig tre poäng. I den 82:e minuten valde tränaren Peter Bosz att ta av Andrej Yarmolenko och byta in Alexander Isak.

Den före detta AIK-spelaren lyckades dock inte bli hjälte. Det blev en poäng för Dortmund i Cypern. En poäng efter tre matcher gör det svårt för den tyska klubben att ta sig vidare.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna i sin helhet på Viaplay.