Publicerad 2016-03-06

Besegrade Eibar enkelt

Två mål av Lionel Messi och 4-0 mot Eibar.

Barcelona fortsätter att dominera i La Liga.

Barcelona saknade avstängde Neymar, men hade ändå inga problem att besegra Eibar. Munir El Haddadi gav bortalaget ledningen redan efter sju minuter. Sedan var det Lionel Messis tur.

Argentinaren har visat fin målform den senaste tiden och satte 2-0 innan den första halvleken var slut.

Med kvarten kvar fick Barcelona straff. Messi tog hand om den och gjorde sitt elfte mål på de senaste sju matcherna.

Knappar in på Ronaldo

Luis Suarez, som inte hade gjort mål på tre matcher, hittade sedan nätet och fastställde slutresultatet till 4-0.

Suarez knappar nu in på Cristiano Ronaldo i skytteligan. Portugisen gjorde fyra mål mot Celta Vigo på lördagen och leder nu ett mål före Suarez.

Barcelona leder nu La Liga elva poäng före Atletico Madrid som dock har en match mindre spelad.