Sportbladet tv-sänder Roma–Lazio och Real Madrid–Atlético Madrid

Av: Pelle Strandman

Publicerad:
Uppdaterad:

Derbyfest på Sportbladet.se!

På lördag direktsänder vi både Roma–Lazio och Real Madrid–Atlético Madrid.

– Vi kommer i samarbete med Strive sända flera matcher fram till nyår, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Tack vare ett samarbete med Strive Sport har Sportbladet tidigare under säsongen haft förmånen att sända Cristiano Ronaldos debut i Juventus och Real Madrids premiär i La Liga.

Till helgen är det dags igen.

På lördag kan ni följa det bästa från europeisk fotboll på Sportbladets hemsida. Den här gången är det två heta derbyn från Serie A och La Liga som står på menyn där vi först vänder blickarna mot Robin Olsens Roma som tar sig an Lazio.

Senare på kvällen skiftar vi fokus västerut där Real Madrid tar emot Atlético Madrid i den spanska huvudstaden.

– Sportbladet har den största och bästa fotbollsbevakningen. Nu tar vi ett steg till och livesänder två heta toppmatcher från två olika ligor, det känns fantastiskt kul, säger Sportbladets chef Pontus Carlgren.

Endast 15 kronor för nya abonnenter

Båda matcherna är gratis för alla som har Plus Premium och kostar endast 15 kronor för nya abonnenter, ett kampanjpris som endast gäller över den här helgen.

Satsningen är en del av Aftonbladets 15-årskampanj efter att Plus-tjänsten introducerades 2003 – och tack vare samarbetet med Strive är fler matcher att vänta på vår sajt framöver.

– Vi kommer i samarbete med Strive sända flera matcher fram till nyår. Tre toppmatcher i La Liga och tre toppmatcher till i Serie A för alla med Plus Premium, säger Pontus Carlgren.

”Blir en upplevelse för alla fotbollsälskare”

– Att tillsammans med Sportbladet få erbjuda äkta fotbollsgodis på lördag i form av dubbelderbyt i Rom och Madrid är något vi ser fram emot och tror blir en upplevelse för alla fotbollsälskare, säger Kristian Hysén på Strivesport.

▪▪▪

Roma–Lazio startar klockan 15.00 och innan avspark drar vi igång försnacket i Sportbladets studio där programledare Linn Nordström gästas av experterna Fredrik Jönsson, Frida Fagerlund Simon Bank och Kalle Karlsson.

Real Madrid–Atlético Madrid startar 20.45.

Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

Foto: TT
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.