Då tröttnade publiken på Parc des Princes.

PSG-fansen buade ut sitt lag efter sömnpillret.

– Vi är inne i en dålig period nu, säger Zlatan Ibrahimovic i sin app.

I veckan har det återigen rapporterats om en spricka i PSG:s stjärnspäckade lag. Den här gången var det radiokanalen RMC som uppgav att flera spelare tröttnat på Thiago Silvas ”individualism”.

Tränaren Laurent Blanc hade, förstås, önskat att få gå på julledighet med en seger i ryggen. Men i stället tappade PSG poäng – för tredje gången på de fyra senaste matcherna.

Zlatan från start

Zlatan Ibrahimovic spelade från start i matchen mot mittenlaget Montpellier men han – och hela laget – hade svårt att komma till några vassa målchanser.

Redan efter 45 minuters spel buades PSG ut av den egna hemmapubliken – och missnöjet blev knappast mindre i den andra halvleken. Framförallt fick Edinson Cavani burop riktade mot sig personligen när han byttes ut i den 66:e minuten.

PSG skapade ett visst tryck i slutet av matchen, och som en följd uppstod ett par-tre straffsituationer, men domaren vinkade avvärjande vid samtliga tillfällen och matchen slutade alltså 0-0.

”Vet inte vad det beror på”

PSG går därmed på julledighet med två raka ”nollor” i bagaget (man förlorade med 0-1 borta mot Guingamp den 14 december). De ligger tvåa i ligan, på samma poäng som rivalen Marseille, som har en match mindre spelad.

– Vi är inne i en dålig period nu. Vad det beror på vet jag inte. Vi har i alla fall inte presterat på samma sätt som vi gjorde förra säsongen, säger Zlatan Ibrahimovic i sin app.