Publicerad 2022-10-29

Robin Olsen fick chansen när Emiliano Martinez skadade sig.

Men det blev en riktig mardröm för målvakten.

Svensken släppte in fyra mål mot Newcastle.

Emiliano Martinez tvingades kliva av i den 35:e minuten mot Newcastle efter en smäll mot huvudet. Då fick Robin Olsen chansen att göra sitt andra framträdande i Aston Villa.

Men det blev ingen rolig lördag för svensken. Olsen började med att rädda ett friläge, men i slutet av den första halvleken satte Callum Wilson 1-0 på straff.

Wilson tvåmålsskytt

2-0-målet kom efter en hörnvariant i den 56:e minuten efter att Wilson varit framme igen och nickat in tvåan.

Bara tre minuter senare kom 3-0 efter att Olsen räddat förstaläget, men släppt retur till Joelinton som inte gjort något misstag.

Men det var inte slut där. Mindre än tio minuter senare satte Miguel Almirón 4-0 efter att fint ha skruvat in bollen i bortre. Newcastle hade även en boll i ribban och en i stolpen, men matchen slutade 4–0.