Real Madrid vann efter Bellinghams uppvisning

Först spelade han fram till Vinicius Juniors kvittering.

Sedan dribblade Jude Bellingham igenom Napoli och satte själv ledningsmålet.

– En fantastisk prestation, lät det från Olof Mellberg i sändningen.

Det som skulle bli avgörandet bokfördes som självmål av Alex Meret – Federico Valverde bombade bollen i ribban innan den studsade på Napolimålvakten och in.

Självmålet innebar 3–2 för Real Madrid och det blev också slutresultatet på Stadio Diego Armando Maradona.

De mesta mästarna leder gruppen på maximala sex poäng.

Bellinghams show

Men det var en norsk mittback som öppnade målskyttet.

Efter en rörig situation på en hörna nickade Leo Östigård in sitt första mål i Champions League.

Sedan klev alltså Jude Bellingham in i handlingen.

I mitten av första halvlek bröt han Napolikaptenen Di Lorenzos passning och satte Vinicius Junior i ett friläge som brassen förvaltade.

Bara minuter senare tog engelsmannen emot bollen vid mittcirkeln och satte fart mot mål. 20-åringen saktade inte ner förrän han tagit sig förbi tillräckligt många motståndare för att kunna placera in bollen bakom Alex Meret.

Slår fortfarande inte straffarna

Tidigt i andra halvlek kvitterade Piotr Zielinski från straffpunkten.

Trots att vatten ska ha runnit under broarna har Victor Osimhen alltså inte tagit på sig rollen som straffskytt på nytt efter dramat på Tiktok som följde missen mot Bologna.

Jens Cajuste blev inbytt i slutminuterna för Napoli men hann inte påverka utgången. Svenskens Napoli har precis som Braga tre poäng efter de två första matcherna, medan Union Berlin står på noll.