Ny förlust för Liverpool - föll mot Leicester i ligacupen

Uppdaterad 2017-09-20 | Publicerad 2017-09-19

Problemen fortsätter för Liverpool.

I ligacupen föll laget mot Leicester med 0–2.

– Att vi släpper in mål på det här sättet får mig att må illa, säger Liverpool-managern Jürgen Klopp enligt Daily Telegraph.

Ett reservbetonat Liverpool fick en tråkig tisdagskväll borta mot Leicester. Shinji Okazaki och Islam Slimani såg till att hemmalaget vann med 2–0. För Liverpool är det därmed färdigspelat i ligacupen.

Jürgen Klopps mannar är inne i en tung period, det här var lagets fjärde raka match utan vinst. Före mötet med Leicester hade man spelat 1–1 mot Burnley, 2–2 mot Sevilla och förlorat med 0–5 mot Manchester City.

På lördag väntar återigen Leicester på bortaplan.

Kristoffer Nordfeldt har inte fått göra många matcher sedan han skrev på för Swansea. Men i kväll vaktade han målet mot Reading. Den svenske landslagsmålvakten höll nollan när Swansea vann med 2–0. Martin Olsson spelade också 90 minuter.

Flera svenska spelare fick visa upp sig i England i kväll. Niclas Eliasson spelade från start när Bristol City vann mot Stoke med 2–0. Det blev 80 minuters speltid för den före detta IFK Norrköping-spelaren.

Debut för Cibicki och Haksabanovic

Pawel Cibicki fick debutera för Leeds. Han startade mot Burnley, men byttes ut i den 79:e minuten.

För Sead Haksabanovic blev det också debut på tisdagskvällen. Han spelade från start när West Ham vann mot Bolton med 3–0. Efter 62 minuter fick den förre Halmstads BK-spelaren kliva av planen.