Kylian Mbappés show – hattrickskytt

Publicerad 2024-03-17

Kylian Mbappé fortsätter att ösa in mål.

Borta mot Montpellier gjorde han ett hattrick och såg till att PSG vann med 6–2.

Tabellettan PSG gästade Montpellier under söndagskvällen. Då fortsatte Kylian Mbappé att göra mål.

Först assisterade han till Vitinhas ledningsmål. Sedan tog han över showen fullständigt.

I minut 22 satte han kyligt sitt första mål. Hemmalaget Montpellier gjorde förvisso både 1–2 och 2–2 innan den första halvleken var över.

Men det brydde sig inte Mbappé något om. För tidigt i andra satte han sitt andra mål i matchen, ett riktigt drömmål utanför straffområdet – ribba in. Kang-In Lee utökade till 4–2 men i 63e minuten fullbordade storstjärnan sitt hattrick.

PSG körde över Montpellier med hela 6–2 och stormar mot ligatiteln där man har tolv poäng ner till Brest.