Blackpool skrällde mot Tottenham

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-02-22

Richard Kingson matchhjälte för Blackpool

Ian Holloways Blackpool skräller vidare i Premier League.

Nästa skalp för de orangea blev Tottenham som besegrades med 3-1 inför sjungande publik på Bloomfield Road.

Tottenham hade chansen att kliva upp som trea i Premier League-tabellen men återigen satte lilla Blackpool käppar i hjulet för topplagen.

Ett straffmål av Charlie Adam, sedan DJ Campbell rivits ner, satte Blackpool i förarsätet. Samma Campbell satte sedan viktiga 2-0 precis innan paus.

Ett tungt mål för Harry Redknapps mannar, särskilt som repriser visade att det föregicks av en liten men tydlig offside.

I andra halvlek bombarderades förra Hammarbymålvakten Richard Kingson med avslut från Luka Modric och framför allt Roman Pavlyuchenko. Men Kingson och hans försvarare räddade allt.

Brett Ormerod punkterade sedan matchen med 3-0-målet efter slarv från Benoit Assou-Ekotto.