Zlatans löfte: ’Ska bara göra första...’

Måltorkan uppe i över 400 minuter efter jättemissen

Zlatan Ibrahimovic missade öppet mål när PSG spelade 1-1 mot Reims.

Nu är han mållös – i över 400 minuter.

– Jag ska bara göra första, sen så trillar resten in, säger ”Ibra” i sin app.

Zlatan Ibrahimovic har dragits med skador i inledning av säsongen och missade PSG:s tre första ligamatcher. Han gjorde debut först i prestigemötet mot Monaco, en match som huvudstadslaget vann, dock utan en svensk fullträff.

Och måltorkan håller i sig.

Missade öppet mål

Den svenske landslagskaptenen fick flera gyllene lägen att spräcka nollan mot Reims – men missade alla.

I den 62:a minuten avlossade Marco Verratti bössan från distans. Reims-målvakten släppte retur rakt ut till Ibrahimovic som hade öppet mål – men nickade utanför.

– Man ser att han är frustrerad över att den inte gick in, säger experten Pontus Farnerud i C More.

Målexplosion

Missen såg ut att kosta tre poäng. I den 83:e minuten chockade Theoson Siebatcheu PSG genom att rulla in 1-0 till Reims. Men hemmafansens vilda glädjefnatt varade bara i en minut. Då kastade sig inbytte Edinson Cavani in framför Zlatan Ibrahimovic och tryckte in kvitteringen till 1-1, vilket blev matchens slutresultat.