Zlatan storspelade - men Inter vann supercupen

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-08-21

Det blev ingen supercuptitel för Zlatan.

Inters Juan Veron blev i förlängningen matchens enda målskytt.

- Inter hade tur, vi förtjänade att vinna, säger Juve-tränaren Fabio Capello.

Zlatan, som stod över onsdagens träningslandskamp mot Tjeckien med en blödning i vaden, var hel och spelade 120 minuter. Svensken gjorde en stormatch, hade själv flera chanser avgöra och spelade fram anfallskollegan David Trezeguet till desto fler.

I den första halvleken kom hans bästa läge, Toldo var överspelad, men Inters Cordoba räddade på mållinjen. I stället gjorde Veron 1-0 till Inter på övertid, skott från straffområdeslinjen efter fint förspel av Adriano.

Samtidigt rapporterar italienska medier att Juve förbereder ännu en storaffär. Laget försöker enligt uppgifter i Gazetta Dello Sport att sälja Alessandro Del Piero till Milan, för att kunna snappa åt sig drömförvärvet Antonio Cassano från Roma.