Pressade efter svag form den senaste tiden.

Då bänkade Jose Mourinho Wayne Rooney och fick se en urladdning av sitt Manchester United.

Efter en galen första halvlek besegrade man Leicester med 4-1.

– Vi spelade bra i dag, säger Zlatan Ibrahimovic i sin app.

Förutom en seger mot League One-laget Northampton i veckan så har Manchester United varit kraftigt ifrågasatta den senaste tiden efter förlust i derbyt mot City, Europa League och mot Watford.

Så det var en pressad Jose Mourinho som valde att peta Wayne Rooney till förmån för Juan Mata mot Leicester.

Men vilken utdelning han fick.

Efter en lite trevande inledning så lossnade allt för United i första halvleks andra hälft. Först skallade Chris Smalling in en hörna från vänster i den 22:a minuten sen klev Mata fram och bombade in 2-0 i den 37:e minuten efter fint samspel med Marcus Rashford och Jesse Lingaard.

”Väldigt fokuserade”

Sen var det dags för fler hörnor från vänster. På 3-0-målet skarvade Juan Mata fram bollen till Marcus Rashford som kunde slå in den från nära håll och i 42:a minuten knoppade Paul Pogba 4-0 på ännu en Daley Blind-hörna. Målet var Pogbas första i Unitedtröjan och var kronan på verket i fransmannens kanske bästa halvlek i klubben så här långt.

– Vi var väldigt fokuserade i dag, vi visste att det skulle bli svårt. Men i dag gör vi en stor prestation och nu vill vi fortsätta så här, säger Paul Pogba i Viasat.

Drömmål av Gray

I andra halvlek sjönk tempot och Leicester tröstmålade med ett drömmål av Demarai Gray från 25 meter, men kom aldrig närmare än så och har nu lika många förluster i årets Premier League som man hade under hela förra året.

Zlatan gjorde inte något avtryck i matchprotokollet men var så när att göra ett klassiskt mål när Pogba chippade fram en boll i djupled som Zlatan tog emot på bröstet och drog strax över med en stenhård volley.

Efteråt var det nöjda spelare i hemmalaget.

– I dag kan vi vara nöjda med hur vi spelade, säger dagens kapten Chris Smalling.

”Var fantastisk”

Zlatan Ibrahimovic fyller i:

– Vi spelade bra i dag. Enkelt och med rörelse.

”Ibra” är också nöjd med sin egen insats.

– Yes. Mycket bra i dag, säger han.

Efteråt hyllas svensken av tränaren José Mourinho.

– Vi spelar väldigt bra. Vi gör fyra mål trots att vår anfallare (Ibrahimovic) inte gör något. Ändå tycker jag att Zlatan var fantastisk i sättet han startade våra anfall på, säger Mourinho.