Vieri fixade Inters kryss nummer tolv...

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2004-12-13

..men tränaren efterlyser mer karaktär i laget

Inter kryssar och kryssar.

Gårdagens 2-2 mot Siena var lagets tolfte oavgjorda ligamatch i år - på 15 försök.

– Vi måste ha mer karaktär för att börja vinna matcherna, säger tränaren Roberto Mancini.

Christian Vieri fixade Inters tolfte kryss.

Men för en gångs skull borde Interspelarna vara glada över den delade potten. Siena var det bättre laget och hade 2-1 länge, innan en pånyttfödd skyttekung slog till.

- Det var en tuff match. Att komma hit till Siena, det är inte lätt för något lag, säger Christian Vieri, vars 2-2-mål kom i den tredje stopptidsminuten.

Inter tog ledningen genom superbrassen Adriano efter 35 minuters spel, men bara minuter senare kvitterade hemmalagets Daniele Portanova.

Missade straff

Även den andra halvleken var chans- och händelserik. Sienas Stefano Argilli blev utvisad för att ha räddat bollen med handen och Adriano slog straffen i stolpen.

Trots tio man kunde Siena återta ledningen när Tore Andre Flo skarvade in 2-1 i den 87:e minuten. Vieris replik kom i grevens tid.

– Mitt mål? Det räddade en poäng och vi kom undan från en förlust, säger Vieri.

Inter är fortfarande obesegrat i serie A, men tack vare kryssraden ligger man hela 17 poäng bakom serieledande Juventus.

Nästa helg tar man emot Brescia på San Siro.