El Kabir förbannad efter utvisning

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-07-24

Drog på sig två gula kort på fem minuter

I den 80:e minuten kom det första gula kortet för Mjällbys Mostapha El Kabir.

Fem minuter senare snackade anfallaren till sig ytterligare ett och det röda kortet var ett faktum, något som gjorde El Kabir förbannad.

– Alla svenska domare... Det är helt otroligt, kommenterade El Kabir som tvingades av planen av lagkamraten Marcus Ekenberg.

Mostapha El Kabir hade en hätsk match mot Brommapojkarna som avslutades i raseri.

I den 80:e matchminuten gick El Kabir hårt åt BP-målvakten Kristoffer Nordfeldt och drog då på sig det första gula kortet.

Fem minuter senare var Tobias Grahn hård i en närkamp och fick gult kort och direkt plockade domare Markus Strömbergsson även upp det gula kortet åt El Kabir. Anfallaren hade sagt något och matchens andra varning innbar utvisning och det tände till ordentlig.

Förbannade domarna

El Kabir hytte med fingret mot Strömbergsson och fick ledas av planen med hjälp av medspelaren Marcus Ekenberg. Väl vid sidlinjen hörde man honom säga.

– Alla svenska domare... Det är helt otroligt.

Det är andra gången för säsongen som El Kabir snackar till sig ett rött kort. Senast var i april när han från bänken fick rött kort mot Djurgården.

Matchen slutade 1–0 till Brommapojkarna efter mål av Imad Chhadeh efter en timmes spel.