Oremos första mål gav inga poäng

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-07-27

”Bara att sätta dit den”

Äntligen Johan Oremo. Mot Helsingborg kom första fullträffen i Djurgårdströjan, men Djurgården förlorade ändå med 2–1.

Han har haft det tungt sedan han kom till Djurgården, Johan Oremo. Spelmässigt har det sett krampaktigt ut och han har egentligen inte varit riktigt nära att hitta målet mer än vid något enstaka tillfälle. I den livsviktiga matchen på Råsunda mot Helsingborg hittade han äntligen nätet. På en hörna från högerkanten dök han upp vid första stolpen och nickade in 1–0 i den 36:e minuten.

– Jag har gjort ett par på första stolpen. Det är skönt att komma där. Jag kom ganska själv så det var bara att sätta dit den, säger Oremo till ppv.

Kunde stängt matchen

Han fick en riktigt bra chans att stänga matchen i den andra halvleken, men tog för god tid på sig och skottet blockerades. När sedan Markus Johannesson drog på sig sitt andra gula kort orkade inte Djurgården stå emot. Helsingborg vände och vann efter mål av Isaac Chansa och Andreas Landgren.