Domaren blåser av matchen som slutar 0-0.

90'

Domaren aviserar 2 tilläggsminuter.

89'

Oj, oj, oj mycket nära för Milan! Shevchenko driver bollen utanför straffområdet och kommer ur vinkel, han släpper ut bollen till vänsterkanten där Pirlo kommer farande och skjuter direkt. Bollen smiter tätt, tätt utanför Buffons vänstra stolpe. Mycket nära!

87'

Bra chans för Juventus! Zlatan får bollen av Nedved strax utanför straffområdet, han skjuter men skottet täcks av Nesta. Zlatan får tillbaka bollen och släpper ut den till Nedved till vänster i straffområdet. Nedved slår in bollen framför mål men rensas ut till hörna. Cannavaro fångar upp bollen i andravågen och skjuter ett stenhårt skott som går tätt över.

84'

Nedved avancerar med bollen från sin vänsterposition. Han fintar bort två försvarare och skjuter, men får ingen bra träff och bollen seglar löst någon meter över mål.

82'

Fortsatt lågt tempo och mycket spel på mittplan. Är lagen nöjda med oavgjort tro?

80'

Juventus gör sitt andra byte. Blasi går ut och Alessio Tacchinardi kommer in.

77'

Tempot har mattats av en aning och det har varit mycket spel på mittplan de senaste minuterna. Milan har mycket boll men Juventusspelarna ser aggressivare ut än tdigare.

72'

Seedorf görs ned på mittplan cirka 40 meter från mål. Shevchenko tar hand om frisparken som går i muren. Han får tillbaka bollen och görs ned närmare mål till höger. Den här gången kliver Pirlo fram och skjuter, men skottet tar i muren igen.

70'

Camoranesi vrider till sitt knä i en duell med Seedorf och plåstras om vid sidan av plan. Han haltar in i spel igen.

67'

Thuram går in med dobbarna före i en duell med Kaka och tilldelas en varning. Pirlo tar hand om inläggsfrisparken från höger som nickas undan av försvaret.

66'

Milan har haft ett klart grepp om andra halvlek och Juventusspelarna har slarvat i passningsspelet. De senaste minuterna har dock Juventus flyttat upp sina positioner och stressar Milanspelarna.

65'

Zlatan görs ned på mittplan bakifrån av Costacurta och domaren blåser frispark. Inläggsfrisparken plockas enkelt ned av Dida.

63'

Kaladze kan inte spela vidare och Milan tvingas göra ett byte. Pancaro går in och tar över vänsterbacksplatsen.

60'

Nästa spelare som blir liggande är Kaladze, som rullar av planen och plåstras om. Spelet fortsätter med Kaladze ur spel.

59'

Kaka blir liggande efter en duell med Thuram. Juventusspelarna fortsätter att spela trots att Kaka ligger kvar, men skapar inget. Kaka är tillbaka i spel igen.

57'

Pirlo slår en perfekt djupledsboll in i straffområdet till Crespo, som får bollen för långt ifrån sig och Buffon kan ta upp bollen.

55'

Cafu jobbar fram en hörna på sin högerkant. Resultatlös dock.

53'

Shevchenko får en ny chans! Han snappar upp en boll strax utanför straffområdet och skjuter ett stenhårt skott som täcks ut till hörna. Hörnan nickas undan av försvaret och Juventus skapar en kontring. Zlatan tappar dock bollen på offensiv planhalva.

52'

Seedorf bryter ett uppspel och friställer Shevchenko med djupledsboll men flaggan är uppe på kanten, offside!

50'

Milan fortsätter att spela bra och har inlett bäst i andra halvlek.

49'

Milan skapar andra halvlekens första hörna, till vänster. Zalayeta nickar undan till en ny hörna, som även den blir resultatlös.

47'

Crespo och Cafu samarbetar på högerkanten och brassen slår ett inlägg som dock nickas undan av försvaret.

46'

Domaren blåser igång andra halvlek.

Juventus gör ett byte i paus. Del Piero går ut och ersätts av Zalayeta.

0-0 i en första halvlek som helt klart dominerats av Milan. Juventus inledde bäst och stressade Milanspelarna, men efter hand tog Milan över taktpinnen. Shevchenko var ett ständigt orosmoment för Juventusförsvaret och skapade flera bra chanser. Kaká visade fortsatt fin form och Gattuso likaså. I Juventus är det ingen som kommer upp i normal standard. Zlatan fick knappt några bollar att jobba med och slarvade när han väl fick chansen. Halvleken avslutas med många felpass och mycket slarv av båda lagen. Sammanfattningsvis en sevärd halvlek med mycket bra spel av Milan.

Statistik:

Bollinnehav: 44% - 56%

Avslut på mål: 1-4

Hörnor: 0-4

Frisparkar: 13-7

45+1' min

Domaren blåser av första halvlek.

45+1' min

Nu är det Milans tur igen. Ett snabbt anfall avslutas av Cafu från en snäv position till höger i straffområdet. Buffon gör en bra räddning och boxar ut bollen. Mycket nära!

45' min

Domaren aviserar 1 tilläggsminut.

45' min

Bra läge för Zambrotta som drivit upp från sin vänsterbacksposition och avancerar inåt i banan och skjuter från cirka 25 meter. Skottet är hårt och Dida tvingas göra svår räddning.

42' min

Juventus har jobbat till sig två inläggschanser men Dida kan oattackerad gå upp och enkelt plocka ner bollen.

40' min

Bra läge för Milan! Kaká och Seedorf visar upp ett fint samspel inne i straffområdet och Seedorf avslutar med ett bra skott från nära håll som Buffon tvingas boxa.

37' min

Mycket spel på mittplan de senaste minuterna. Milan fortsätter att spela bra medan Juventus försöker jobba sig in i matchen. Zlatan har inte varit delaktigt i spelet.

32' min

Zlatan slarvar på offensiv planhalva och bollen hamnar hos Kaká som startar en kontring för Milan. Shevchenko tar över bollen och släpper ut den på högerkanten till Pirlo. Inlägget rensas undan av försvaret.

31' min

Milan igen! Crespo avancerar från mittplan och avlossar ett skott från cirka 25 meter, som Buffon får problem med och tvingas släppa ut till hörna. Resultatlös dock.

28' min

Gattuso jobbar och sliter som vanligt och lyckas skapa en hörna till höger. Efter flipperspel i straffområdet hamnar bollen hos Kaká som avslutar med ett skott som går tätt utanför.

27' min

Juventus sjunker ner med hela laget vilket gör att Milan kan spela runt bollen inom laget. Klart spelövertag för Milan.

24' min

Underbart anfall av Milan. Cafu driver upp från sin högerbacksposition, släpper ut bollen till Shevchenko som slår en crossboll till Seedorf. Holländaren gör en sagolik nedtagning och skapar tillslut frispark. Pirlo slår frisparken som nicktouchas av Kaká, men strax över.

22' min

Matchens första hörna blir Milans. Shevchenko tar sig in till höger i straffområdet och slår ett inlägg adresserat Crespo, men Thuram hinner före och bryter till hörna. Resultatlös dock.

21' min

Shevchenko igen! Den här gången tar han sig in i straffområdet till vänster och skjuter ett skott som smiter någon meter utanför Buffons vänstra stolpe.

18' min

Stolpträff för Milan! Shevchenko driver upp bollen på mittplan och skjuter från cirka 30 meter. Buffon hinner inte med och bollen tar i utsidan på vänster stolpe. Mycket nära!

15' min

Zlatan tar sig fram centralt på offensiv planhalva genom att rycka ifrån sina försvarare, tar sig ner mot högerkanten och slår ett inlägg som tar på handen (!) på Costacurta. Domaren vinkar avvärjande, ingen straff. Milan kan ta hand om bollen och bygga upp anfall.

12' min

Fortsatt högt tempo i matchen och Milan fortsätter spela bra. Juventus har dock jämnat ut spelet mer och mer.

10' min

Shevchenko skapar en frispark nere vid höger hörnflagga. Pirlo tar hand om den men bollen går förbi alla spelare och ut till inkast.

8' min

Milan har tagit över spelet efter Juventus starka inledningsminuter. Shevchenko är ett ständigt orosmoment för Juventusförsvaret.

Det har blivit en ändring i Milans laguppställning precis innan matchstart. Costacurta har ersatt Maldini.

5' min

Oj, oj, oj matchens första farlighet! Shevchenko löper med en djupledsboll in i straffområdet och spelar in bollen längs marken. Crespo fläker sig och försöker nå bollen, men blir dragen i tröjan och bollen rinner ut över långsidan.

4' min

Zlatans första bollkontakt. Han tar plockar ner en långboll och håller undan Nesta i ryggen. Zlatan tappar dock bollen efter att ha försökt sig på en för svår dribbling. Shevchenko är tillbaka i spel igen.

2' min

Matchen har inletts i ett rasande tempo. Juventus ser pigga och stressar Milanspelarna högt i banan. Det blir ett kort avbrott efter att Shevchenko fått en smäll av Emerson.