Uppdaterad 2016-05-29 | Publicerad 2016-05-28

Sergio Ramos gav Real Madrid en drömstart på Champions League-finalen.

Men målet borde kanske inte ha godkänts.

– Det är knapp, men klar offside, säger Sportbladets Erik Niva i Viasats studio.

Real Madrid kopplade greppet om Champions League-finalen. Redan efter sex minuter hade de spanska giganterna ett jätteläge efter en frispark från Gareth Bale, men Atletico-målvakten Jan Oblak stod för en reflexräddning av den högre skolan.

I den 15:e minuten kom dock målet. Sergio Ramos, som kvitterade sent i Champions League-finalen för två år sedan, satte 1-0 i misstänkt offsideposition.

– Det är en knapp, men klar offside. Det är klart att det måste vägas in, säger Sportbladets Erik Niva i Viasats studio.

Psykade straffskytten

Mindre än minuten in i den andra halvleken fick Atletico straff efter en duell mellan Pepe och Fernando Torres.

Keylor Navas fick en varning för att han försökte psyka straffskytten Antoine Griezmann. Kanske lyckades han för Atleticostjärnan sköt straffen i ribban och ut.
Atletico kvitterade och matchen gick till straffar. Där sköt Cristiano Ronaldo titeln till Real Madrid.