Skulasons lekstuga mot Syrianska

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-05-15

Med Ari Freyr Skulasons tre mål och en målpass i 5–2-segern mot Syrianska såg mittfältaren till att Gif Sundsvall är ny serietvåa i superettan.

Ari Freyr Skulason gjorde ett av målen.

Hemmalaget inledde i ett rasande tempo och redan efter 13 minuters spel hade de en 2–0-ledning. Trots att Syrianska Peter Ijeh reducerade och Rabi Elias ordnade kvitteringen kunde gästerna aldrig stoppa Skulason. Strax innan paus drog han in 3–2, sitt andra mål i matchen, och i andra halvleken ordnade han sitt hattrick när han gjorde 4–2 på straff.

Henrik Larssons Landskrona vann borta mot Ängelholm med 1–0 efter mål av Morten Nielsen.

Väsbys Elvis da Silva Santana och Daniel Gustafsson stod för målen när laget överraskande vann borta mot Assyriska med 2–1.