Underläge med 0–3 hemma mot jumbon Varberg.

Då vände Norrköping med fyra mål på 20 minuter.

Stor hjälte blev Maic Sema i sin sista hemmamatch.

Tillsammans med Ari Skulason och Christopher Telo tackades Maic Sema av framför hemmapubliken i Norrköping i vad som var trions sista hemmamatch.

Då fick Sema axla hjälterollen efter en vändning av det rejälare slaget.

Varberg gick på knock i slutet av andra halvlek med två snabba mål och gjorde sedan 3–0 sex minuter in i andra.

Men i matchminut 70 började upphämtningen.

Första allsvenska målet

19-årige Moutaz Neffati reducerade för Norrköping i sin allsvenska debut och Arnor Traustaton satte hemmalagets andra mål tio minuter senare.

Kvitteringen satte Isak Andri Sigurgeirsson och sju minuter senare klev Sema fram.

Varbergs målvakt Fredrik Andersson fick inte ordning på bollen i straffområdet och Sigurgeirsson kunde spela vidare till Sema som satte segermålet.

– Jag sa till Tranberg (Robin) när jag kom in att jag kommer vända den här matchen. Han skrattade bara och efter sa jag bara ”vad sa jag till dig”. Det var skrivet. Det var fint, jag kom in bra i matchen och hade en god känsla hela vägen, säger Sema till Discovery+.