Bergs Hamburg slog regerande mästarna

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-23

Hamburg vann med 4–2 mot Wolfsburg – Marcus Berg hoppade in

Marcus Berg målade i Hamburgs utklassningsseger.

Marcus Bergs Hamburg har fått en riktigt bra start på Bundesliga. På söndagen besegrades de regerande tyska ligamästarna Wolfsburg på bortaplan med 4–2. Marcus Berg byttes in och spelade 15 minuter.

Marcus Berg fortsätter att slita för att etablera sig i Hamburgs startelva. Det tyska storlaget har av många nämnts som en av de största favoriterna till ligaguldet. Och i kväll blev det ett 15 minuter långt inhopp för Berg i bortamötet med de regerande Bundesligamästarna Wolfsburg på Volkswagen Arena.

Wolfsburg hämtade upp 0–2-underläge

Efter två snabba mål, av José Paolo Guerrero och Eljero Ella, tog Hamburg ledningen. Men Wolfsburg såväl reducerade som kvitterade. Allt inom loppet av fem minuter i andra halvlek: Zvjezdan Misimovic (52) och Obafemi Martins (56) stod för fullträffarna. Men Hamburg kom igen. Med 15 minuter kvar att spela petade Mladen Petric in 2–3. Och på tilläggstid satte Romeo Castelen matchavgörande 2–4.