Colchester-spelare förd till sjukhus

Publicerad 2016-01-30

Otäcka scener utspelade sig i FA-cupmötet mellan Colchester och Tottenham.

Hemmaförsvararen Alex Wynter fick lämna planen på bår och föras till sjukhuset efter att ha krockat ihop med en lagkamrat.

Det var i början av matchen mellan Colchester United och Tottenham i FA-cupens fjärderunda som den otäcka krocken mellan mittbacken Alex Wynter och lagkamraten Tom Eastman inträffade.

Matchen avbruten i flera minuter

Sjukvårdspersonal från båda lagen var snabbt på plats och Wynter försågs med syrgasmask, enligt The Independent.

Matchen avbröts i flera minuter innan Wynter lämnade planen på bår för att sedan förs till sjukhus med befarad hjärnskakning, rapporterar AP.

Eastman, också han mittback, spelade vidare med bandagerat huvud – men tvingades även han lämna planen i den 21:a minuten.

Självmål av Ben Davis

Tottenham tog ledningen i den första halvleken genom Nacer Chadli och kunde, något turligt via ribban, göra 2–0 genom Eric Dier.

Colchester var en stolpträff från att reducera, och istället kunde Tottenham utöka till 3–0.

Hemmalaget fick in ett tröstmål när Ben Davis sprang in bollen i eget mål, men Tottenham vann med 4–1.