Men Swansea vände och vann – på tre minuter.

Nu tappar laget ytterligare på Chelsea.

Storklubb efter storklubb tappar poäng på Chelsea. Arsenal var 12 poäng efter inför söndagens match och var i stort behov av tre poäng mot Swansea.

Men så blev det inte.

Alexis Sanchez gav laget ledningen i den 63:e minuten efter att han spelats fram av Danny Welbeck.

Men Swansea skulle vända.

Barrow bakom vändningen

Mamadou Barrow, som spelade i Östersund så sent som i somras, byttes in i den 67:e minuten. Drygt tio minuter senare fixade han fram en frispark som Gylfi Sigurdsson perfekt kunde sätta till 1-1. Bara tre minuter senare kom nästa mål när Bafétimbi Gomis nickade in 2-1.

Arsenal lyckades aldrig få in någon kvittering och halkar nu ner till sjätteplatsen i Premier League.

Chelsea leder ligan fyra poäng före Southampton. Storklubbarna är långt efter. Manchester City är åtta poäng bakom, Manchester United tretton efter och Liverpool och Tottenham har 15 poäng upp.