- Det här är bara början, säger han.

Adriano leder skytteligan i Italien.

Lika glad som lättad. Adriano gav sent i går kväll uttryck för de känslor alla i Inter hade.

- Jag är så glad för lagets skull, säger Adriano till italiensk tv.

Inter slog Messina med 5-0, den första segern sedan den 17 oktober. Laget är det enda som är obesegrat under säsongen, men har elva oavgjorda matcher.

Leder skytteligan

Efter gårdagens seger och 2-2 mot Juventus förra helgen verkar Inter vara på väg uppåt.

- Det kommer mera, lovar Adriano.

Gårdagens hattrick gör att han leder skytteligan på tretton mål. Adriano har gjort mål i tretton av fjorton ligamatcher och har, inräknat alla Inters matcher sedan säsongstarten, gjort tjugo mål på tjugo matcher.

- Han är unik, säger Inters tränare Roberto Mancini.

Tre mål i första halvlek

Unike Adrianos tre mål kom alla i första halvlek, det första inne i straffområdet, det andra på en frispark, det tredje på en hörna. Sinisa Mihajlovic dundrade sedan in 4-0 på en frispark, med hjälp av stolpen. Christian Vieri fyllde på till 5-0. Inter hade då spelat hela andra halvlek med tio man efter att målvakten Toldo utvisats. Inhopparen Carini räddade en straff.

- Jag är glad att Vieri fick göra mål, säger Adriano.

Han kan kosta på sig det - för tillfället står Vieri i skuggan av Inters nye målkung.