Inter vann efter bortdömt mål för gästerna

Uppdaterad 2020-10-07 | Publicerad 2018-09-29

Seger mot Cagliari, men inte utan oro för Interfansen.

Bortalaget kvitterade i den 72:e minuten, men handsmålet dömdes bort efter VAR-granskning.

Internazionale fick en fin start på matchen mot Cagliari.

Efter 12 minuter såg lagets argentinska nyförvärv till att skriva in sig i målprotokollet. Lautaro Martinez nickade in ett inlägg från högerkanten.

Många trodde att det bara var början.

Ett par avslut från Antonio Candreva senare var känslan fortsatt densamma, men gästerna stack upp.

Och i den 72:e minuten kom målet som först blev en kalldusch för Inter. Flera Cagliari-spelare befann sig på bra ytor i straffområdet. Daniele Dessena var närmast boll och fick in sitt avslut i mål.

Problemet? Det var med armen.

Domaren Davide Massa tog till VAR-granskning och dömde bort målet under starka protester från Dessena.

Inter kunde efter den väckarklockan ta sig upp på tå igen. Och strax före slutsignal bjöd Matteo Politano på en vacker avrundning på kvällen. Han fångade upp en andraboll och klippte till på halvvolley.

Inter vann med 2–0 och tog sig efter Lazios förlust mot Roma tidigare på lördagen upp på fjärde plats i tabellen i Serie A.