Uppdaterad 2018-03-04 | Publicerad 2018-03-03

Heung-Min Son är stekhet just nu.

Sydkoreanen gjorde båda målen när Tottenham slog Huddersfield med 2–0.

– Men jag är inte färdig än, jag ska göra ännu fler mål, säger han efteråt.

Tottenham har inte förlorat sedan den 16 december (1-4 mot Manchester City) och hade inga som helst problem med att förlänga den förlustfria sviten till 17 matcher när Huddersfield gästade på lördagen.

Matchen slutade 2-0 – tack vare Heung-Min Son.

Perfekt inlägg

I den 27:e minuten frispelades han av Dele Alli, rundade målvakten och satte 1-0 till Tottenham – och tio minuter in i den andra halvleken nickade han in 2-0 (slutresultatet) på ett perfekt slaget inlägg av Harry Kane.

– Vi dominerade matchen rakt igenom och förtjänade att vinna, säger Heung-Min Son

– För egen del känns det så klart bra att göra mål men jag är inte färdig än, jag ska göra ännu fler mål innan säsongen är slut.

Öser in mål

Det här var andra matchen i rad som Heung-Min Son blev tvåmålsskytt, han stod även för två mål när Tottenham slog Rochdale med 6-1 i cupen i onsdags.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se