1-2 mot Milan.

Pavel Nedved och Gianluigi Buffon skadade.

Nu kritiserar Juventus tränare Fabio Capello Milans hårda spel.

- Det är fortfarande bara en vänskapsmatch.

AC Milan vann mot Juventus med 2-1 i Berlusconis cup i går. Men det är inte segern man snackar om efteråt.

Både Juves målvakt Gianluigi Buffon och mittfältaren Pavel Nedved fick lämna planen på grund av skador. Buffons högra axel fick en rejäl smäll efter en närkamp med Kaka. Och Nedved linkade ut efter en incident med Paolo Maldini.

- Jag förstår betydelsen av att vinna trofén, men det är fortfarande bara en vänskapsmatch, sa Juves tränare Fabio Capello.

- Nedved fick en hård smäll som kunde ha undvikits. Samma gäller för Buffon. Kaka kunde ha stoppat sig själv och inte satt ut foten.

I början såg det dock bra ut för Juve. Efter sju minuter fick Zlatan ett riktigt bra läge, men Dida avvärjde. I stället var det nyförvärvet Patrick Vieira som gav mästarna ledningen.

Efter paus kom vändningen. Kaka svarade med 1-1 i den 52:a minuten. Fem minuter senare byttes Zlatan ut mot Alessandro del Piero.

Med tretton minuter kvar av matchen avgjorde Milans Serginho med sitt 2-1-mål.

I Milan spelade nye Christian Vieri på topp tillsammans med Andrej Shevchenko.

- Vieri var bästa spelare i den första halvleken. Gilardino skapade mycket i andra. Jag är nöjd med båda, de är båda bra alternativ bredvid Shevchenko, sa tränaren Carlo Ancelotti efter segern.

Milan-Juventus 2-1 (0-1)