Tottis stora show

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-11-22

Roma-stjärnan svarade för snabbt hattrick mot Bari

Roma körde över Bari på Olympiastadion i Rom och vann med 3–1.

Och hemmalagets stora stjärna – 33-årige Francesco Totti – lyste klarare än någonsin i sin comeback.

På 22 minuter svarade han för ett snyggt hattrick.

1–0 rullade lagkapten Totti in från straffpunkten redan efter sex minuter. Anfallskollegan Mirko Vucinic drogs ned av Barispelaren Jean Francois – och bollen satt otagbart nere i det högra hörnet. Åtta minuter senare var det dags igen när Totti placerade en frispark i mål – och 2–0 var ett faktum.

Kung – och utbytt

Och i den 28:e minuten fullbordade Francesco Totti sitt hattrick när han placerade bollen i mål med ett vänsterskott, placerad i straffområdet. På grund av skadeproblem hade inte Totti spelat fotboll på nästan två månader innan comebacken mot Bari. Helt okej återkomst med andra ord. Matchen slutade 3–1 till Roma och Totti byttes ut i den 90:e minuten.