Shrewsbury nära att skrälla mot Chelsea

Först Leicester – och nu Chelsea.
Andy Mangan vara nära att skicka ut ännu ett PL-lag ur Ligacupen.
Ett sent självmål räddade José Mourinhos mannar.

Shrewsbury Town huserar i den engelska fjärdedivisionen. I kväll tog de sig an Premier Leagues överlägsna serieledare Chelsea. Bortalaget ställde upp med en reservbetonad, men ändå stark, startelva. Petr Cech, Filipe Luis, Gary Cahill, Mohamed Salah, Andre Schürrle och Didier Droba är några av spelarna som gick in från start.

Drogba – behärskad

Den sistnämnda gav också Chelsea ledningen i den 48:e minuten. Efter en fin lyftning in i straffområdet kunde Didier Drogba behärskat bredsida in 1-0.

Då klev Andy Mangan, 28, in i händelserna. Hemmaspelaren skickade ut Leicester ur ligacupen tidigare under hösten med en snygg frispark, och gjorde sitt bästa för att upprepa prestationen mot Chelsea.

Självmål avgjorde

Andy Mangan forcerade in 1-1 i den 78:e minuten efter kalabalik i Chelseas straffområde. Men glädjen blev kortvarig för laget från de lägre divisionerna. Tre minuter senare kastade den i övrigt duktige Jemaine Grandison sig före Didier Drogba, och råkade – i sin iver – nickskarva in bollen i eget mål. Chelsea höll sedan undan och vann matchen med 2-1.