Agüero skadad – tårögd efteråt

Publicerad 2014-12-06

Men City kunde ändå besegra Everton

En mardröm för Manchester City.

Sergio Agüero tvingades bryta matchen – och var tårögd när han haltade av planen.

Trots det vann City mot Everton med 1-0 efter mål av Yaya Touré.

Sergio Agüero har varit strålande för Manchester City den här hösten/vintern. Den 26-årige anfallaren har legat bakom mängder med mål – och själv stått för 14 fullträffar.

Därför blev nog många Manchester City-fans oroliga när Agüero satt ner på gräset efter bara några minuter av mötet med Everton.

Han var tårögd

Argentinaren hade skadat knäet och såg ut att ha väldigt ont. Efter några minuter byttes han ut och 26-åringen var tårögd när han haltade av planen.

José Angel Pozo, 18, hoppade in i stället för Agüero.

City kunde dock vinna matchen utan argentinaren.

Touré blev hjälte

Hemmalaget fick strax efter drygt halva den första halvleken när James Milner föll i en närkamp.

Yaya Touré steg fram och skickade in 1-0 till City, matchens enda mål.

Den segern betyder att det bara skiljer tre poäng mellan tvåan City och ligaettan Chelsea, som föll mot Newcastle med 1-2 i dag. Everton ligger på elfte plats i Premier League.