Mot Bournemouth kom Chelseas fjärde poängtapp på fem matcher.

– Varför är man inte mer desperat?, frågar sig Viaplays expert Martin Åslund.

Champions League 2023/2024: Spelschema och tv-tider

Chelsea har halva laget på skadelistan, tio spelare, och tvingades därför fylla ut bänken med båda reservmålvakterna och flera U-spelare i bortamötet med Bournemouth under söndagen.

De spelare som fanns på planen mäktade inte med att göra något mål framåt och Londonklubben fick därmed nöja sig med 0–0 på Vitality Stadium.

Det var fjärde poängtappet för den nya tränaren Mauricio Pochettino på de fem första matcherna.

Mauricio Pochettino.

Mållinjen och ut

Närmast att göra mål i matchen var Raheem Sterling. I upptakten på den andra halvleken drog han sin frispark i ribbans underkant. Bollen studsade ner på mållinjen och ut till Levi Colwill som satte den i nät. Men backen var då i offside-position.

– Jag kanske är gammal. Men varför håller man bollen inom laget och spelar i sidled sista tio minuterna? Varför är man inte mer desperat?, frågar sig Viaplays expert Martin Åslund.

Bournemouth har ännu inte vunnit i ligan.